Op vrijdag 24 februari zakt Willem Vermandere af naar cc 't Schaliken in Herentals. Hij speelt er een concert t.v.v. IE Sport Herentals.

Persmededeling: IE-Sport Herentals
IE–Sport Herentals, de sportclub voor mensen met een handicap, organiseert een concert  met WILLEM VERMANDERE in de  Schouwburg van  het CC’t Schaliken Grote Markt 35 te Herentals
 
Op VRIJDAG 24 Februari 2012 – om 20 u
 

 
PROGRAMMA : Alles gaat over
 Willem werd zeventig, maar ‘van verre’ is daar niets aan te zien. Hij gaat onverminderd op stap met zijn trawanten Freddy en Pol en Bart, met al hun snaren en gitaren, een resem fluiten en klarinetten en de grote contrabas.
Noem hem gerust “nen poëet” dat klinkt niet zo plechtig als “nen dichter”.
’t Zijn liedjes en vertellementen van zottigheid en tederheid, van verdriet en kontentement, van ergernis en verrukking om onze wereldbol. De refreintjes zijn er om mee te zingen. En voor al wat ze niet gezegd krijgen, spelen ze muziekjes.
O ja, “ALLES GAAT OVER”... maar de passie voor het zingen zelf  gaat niet over.
 
Kaartenverkoop  in CC ’t Schaliken 
tel: 014 28 51 30
e-mail: tickets.cultuurcentrum@herentals.be
Aan de balie in CC 't Schaliken
 
Betaling na reservering binnen 10 werkdagen op rekening : 778-5994515-67 met melding van uw ontvangen reserveringsnummer. U kunt de tickets afhalen aan de balie van CC 't Schaliken, of ze worden opgestuurd mits 1,5 EUR administratiekosten bij te betalen.
 
Inkom:  20 EUR
Vrijetijdspas: 10 EUR
 
Let op ! Personen in een rolstoel dienen dit speciaal te melden bij reservatie, dan wordt er rekening mee gehouden bij het toekennen van uw plaats.